marcel

Nieuws van Infra24: Marcel van Ramshorst, uw inmiddels bekende betrouwbare partner bij Infra24 en aanspreekpunt in de regio!

Infra24 breidt uit! Wij zijn succesvol in de regio Noord-Holland. Tijd voor nieuwe, kundige collega’s dus. Wellicht heeft u inmiddels al persoonlijk kennisgemaakt met Marcel? Met trots kunnen wij melden dat de 38 jarige Marcel van Ramshorst uw nieuwste aanspreekpunt is.
Marcel, trotse vader van 2 dochters van 2 en 4 jaar, is een echte Senior Engineer, en een vakspecialist in de gespiegelde datacenters voor Infra24 en haar klanten. Hij werkt al jaren in de branche, heeft een achtergrond in de telecom en informatica, en is van jongs af aan al aan het knutselen met electronica . Marcel brengt een jarenlange ervaring mee in de ICT dienstverlening.
Deze Simracing & motorliefhebber is in zijn vrije tijd te vinden met zijn echtgenote & dochters of hij bezoekt de bios. Hij reist graag, en dan vooral naar het prachtige, zonnige Kroatië en Italië. Ook wordt er, tijdens de zeldzaam rustige momenten wanneer hij niet aan de telefoon is, lekker naar de Top40 geluisterd.
Marcel staat altijd klaar voor zijn klanten, van dinsdag tot en met vrijdag sowieso!
Al is hij ” in” voor elke klus om u te helpen of te adviseren, er zijn zeker favoriete werkzaamheden…
Marcel aan het woord: “Server virtualisatie en Remote desktop omgevingen opzetten vind ik het allerleukste om te doen. Het werken voor Infra24 is afwisselend en uitdagend. De ene dag ben ik bezig met een server installatie, de volgende met iets heel anders, zoals een printerstoring oplossen, of een router configureren” .

Wij wensen Marcel nog heel veel succes en werkplezier bij Infra24!

Wilt u kennismaken met Marcel, of advies? neem dan contact met ons op!

© 2019 Xafax ICT B.V. All rights reserved.

back to top