high

Marktinformatie: Cyber Security, uw veiligheid is onze prioriteit!

Afgelopen weken was het weer volop in het nieuws:Ransomware (Chantagemethode op internet d.m.v. malware), aanvallen op servers van bedrijven, met als doel het achterhalen van persoonsgegevens van hun websitegebruikers. Elk jaar wordt er miljarden uitgegeven aan het beveiligen van gevoelige informatie. Inmiddels gaat het al zover dat sommige bedrijven er voor kiezen om (deels) niet meer online actief te zijn! Dat zou betekenen dat een markt van nu al 3 miljard mensen niet bereikt kan worden, terwijl internet zoveel vrijheid en kennis heeft gebracht in onze wereld.
In de strijd tegen cybercriminaliteit wordt volop ontwikkeld. Zo is er nu een techniek gebaseerd op brainprints en EEG (Universiteit van Binghamton), die met 100% nauwkeurigheid de identiteit van elke gebruiker kan controleren. Het komt er kortgezegd op neer dat wanneer mensen naar een foto kijken, hun hersenen een voor ieder mens unieke hersenactiviteit laten zien. Toekomstmuziek?
Infra24 begrijpt hoe belangrijk uw gegevens voor u zijn. Uw reputatie en bedrijfszekerheid zijn immers van onschatbare waarde! Wij bieden voor elke business een klantspecifieke oplossing. Een unieke oplossing!

© 2019 Xafax ICT B.V. All rights reserved.

back to top