Altijd uw Server beschikbaar in de Cloud

De infrastructuur van Xafax ICT is met behulp van de beste apparatuur, flexibel, veilig en zeer schaalbaar ingericht. Dit levert grote voordelen op voor onze relaties door het beste netwerk management wat momenteel mogelijk is. Twee core routers zijn geografisch van elkaar gescheiden in verschillende data centers. Zij verbinden alle data centers binnen het netwerk van Xafax ICT met het internet en bieden onze gebruikers netwerkprestaties die je als ondernemer mag verwachten.

Flexibiliteit in groei

Het netwerk en apparatuur van Xafax ICT is zo gebouwd dat we mee bewegen met onze relaties en gebruikers. Heeft u tijdelijk meer capaciteit nodig dan kunnen wij eenvoudig bijschakelen. Of anders om, heeft u minder nodig dan kunt u ook overstappen naar een kleiner pakket. U kunt maandelijks dus uw maatpak aanpassen. Dat noemen wij meedenken met ondernemers.

Cloud server pakketten

Onderstaand ziet u een aantal voorbeelden van de hosted Desktop pakketten die wij aanbieden. Wilt u in alle rust overleggen over wat voor u de best oplossing is, dan komen wij graag bij u langs om alle mogelijkheden door te nemen.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw accountmanager van INFRA24 of bel 072-7501800.

© 2019 Xafax ICT B.V. All rights reserved.

back to top