bukom1

Klant aan het woord, met in de hoofdrol deze nieuwsbrief: De 46-jarige Eric de Lange, Financieel Directeur van het succesvolle Waardse bedrijf Bukom.

Bukom, het succesvolle Waardse bedrijf gespecialiseerd in industriële reiniging, is al 35 jaar een begrip in deze competitieve markt.

Inmiddels zetten 45 medewerkers zich vol enthousiasme in bij Bukom, met klanten in de voedingsmiddelen industrie en de petrochemische industrie..

Eric de Lange (Financieel Directeur): “Voor ons is veilige data opslag essentieel. De keus voor Xafax ICT was derhalve een hele logische. Wij waarderen met name de zorgvuldigheid en bijzonder goede bereikbaarheid van Xafax ICT. Wij moeten er te allen tijde op kunnen vertrouwen dat alles veilig opgeslagen is, virusvrij, en makkelijk toegankelijk bovendien”.

Eric, die inmiddels 4 jaar werkzaam is bij Bukom, waardeert daarnaast de vakkennis van de Xafax ICT medewerkers. “Bovendien, de prijs-kwaliteit is erg goed in lijn bij Xafax ICT, daardoor helpt Xafax ICT ons om nog succesvoller te kunnen opereren in de markt”.

De 46-jarige Eric is in zijn vrije tijd te vinden bij de voetbal en hij houdt van reizen. Ook houdt hij van hardlopen en tennissen. Zo doet hij nieuwe ideeën op voor de verdere groei van Bukom, en met Xafax ICT weet hij dat hij zich volledig hierop kan richten, zonder zorgen te hebben over de IT en het netwerkbeheer.
Een heel prettig gevoel. En met de beoogde opschaling van Bukom verwacht Eric zeker meer diensten te gaan afnemen bij Xafax ICT.
Handig, toch? Want wat is er makkelijker dan het kunnen uitbesteden van zulke belangrijke diensten bij 1 partij onder 1 factuurnummer? Welke Financieel Directeur zou dat niet willen immers.

Wilt u ook ontzorgd worden? Neem dan contact met ons op

© 2019 Xafax ICT B.V. All rights reserved.

back to top