Klantinterview: februari 2018

‘We printen steeds minder maar hij moet t wel doen’

Bakker & Schilder Transport, groot in transport van bloembollen, post en in b2b retail, zat verlegen om een printer. “We printen steeds minder maar als ie stuk is, is er paniek” aldus Quirijn de Vries.

“Onze IT-partner Jongens van Beheer had goede ervaringen met Xafax, zo kwamen we met hen aan tafel. We waren er snel uit: hun verhaal sloot perfect aan op onze wensen. Korte tijd later hebben ze 2 printers bij ons geïnstalleerd.”

Met overtuiging gekozen voor Xafax

Xafax had een sterk verhaal waarom we voor hen zouden kiezen. Toverwoord voor ons: ontzorging. En eerlijk is eerlijk, ze maken het ook waar. We hebben geen omkijken gehad naar de installatie, een lege toner is a la minute vervangen, onze on demand print-wens is mogelijk met deze machine. En het is een pré dat we betalen per printje. Dat zijn er steeds minder namelijk!

‘Wij ontzorgen onze klanten. Xafax ontzorgt ons’

Het bedrijf, met een mooi hoofdkantoor in ’t Zand, staat voor zijn principes: We verkopen geen nee, staan voor kwaliteit en service en bieden onze klanten 100% inzicht in waar hun goederen zijn. Hier zijn we groot in geworden, danken we onze goede naam aan dus dat staat nooit ter discussie. Bij niemand van ons. Wij zijn expert in transport. Maar van printers hebben we geen verstand. Daarom hebben wij voor een partner gekozen die precies dat doet voor ons wat wij doen voor onze klanten.

Meer informatie

Meer informatie over de printoplossingen van Xafax vind je hier.

© 2019 Xafax ICT B.V. All rights reserved.

back to top